Управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради

НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КУЛИКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

27 лютого відбулася нарада керівників закладів освіти Куликівської територіальної громади

 З вступним словом до учасників наради звернулась перший заступник Куликівського селищного голови Тетяна СОСІМОВИЧ, яка зупинилась на питаннях демографічної ситуації, проаналізувала енергетичні чинники та фінансову спроможність громади, окреслила перспективи проведення оптимізації освітньої галузі громади з метою  створення спроможної мережі закладів освіти.  

 З питань державного фінансування  освіти Куликівщини розповіла начальник Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Світлана МАСЛЬОНКА.

        Оксана ОРСАГОШ, заступник начальника Управління-начальник відділу освіти, ознайомила присутніх з  планом формування спроможної освітньої мережі  Куликівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

    ГУЗ  Ірина, головний спеціаліст відділу освіти Управління ОКТСМС, проінформувала  про стан організації гарячого харчування у закладах загальної середньої освіти Куликівської селищної ради. 

   Про корисні зміни в нормах харчування. Про стан виконання вимог постанови КМУ від 24.03.2021 р. №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» довела до відома Валентина ДАНИЛЕВСЬКА, головний спеціаліст Управління ОКТСМС.

    До обговорення питання норм харчування долучилась САВЕНКО Світлана, директор С-Дівицького закладу дошкільної освіти «Сонечко» та поділилася досвідом організації харчування у дитячому садку.

          З питання щодо змін в організації харчування, модернізації харчоблоків, системи сплати за обіди виступили керівники Орлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та КОЗ «Куликівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів» САВЧЕНКО Алла та ЗЕЛЕНСЬКИЙ Олександр.

      РУБАН Юлія, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Куликівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, надала рекомендації щодо складання та затвердження меню на весняно-літній період.

    БОЙКО Тамара,  головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  Куликівського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області,  детально зупинилась на практичному впровадженні системи організації харчування НАССР .  

    Про стан організації правовиховної роботи та роботи із запобігання та протидії булінгу у закладах загальної середньої освіти громади розповіла  ГУЗ  Ірина, головний спеціаліст відділу освіти Управління ОКТСМС.

        ДОРОШЕНКО Надія,  головний спеціаліст відділу освіти Управління ОКТСМС, ознайомила присутніх з організацією роботи закладів освіти щодо прозорості й публічності своєї діяльності перед громадськістю відповідно ст. 30 Закону України «Про освіту» та моніторингом організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання у ЗЗСО громади.

 

 



« повернутися до списку новин